White Mountain National Forest!

2 oktober 2024 - Lincoln, New Hampshire, Verenigde Staten

Vanmorgen waren we al weer vroeg uit de veren.  Het was tijd om Maine te verlaten en naar onze volgende bestemming, White Mountain National Forest in New Hampshire te gaan.  We moesten een aardig stukje rijden en we wilden zoveel mogelijk van white mountain national forest zien dus om 7:15 checkten we uit en gingen op pad.

Onderweg hebben we een stopje bij de applebees gemaakt voor een stevige lunch,  zodat die wat kon zakken als we aan de trails gingen beginnen.  Toen we wegreden bij de applebees zagen we de majestueuze bergen al in de verte opdoemen.... leuk!!

Onze eerste stop was de trail naar Ripley Falls, best een uitdaging voor Ron omdat het pad erg omhoog en omlaag ging met rotsen en wortels.  Maar we hebben het rustig aan gedaan en we werden beloond met een mooie waterval. Daarna hebben we wat rondgereden,  de herfstkleuren zijn hier op volle sterkte en de kleuren spatten er vanaf. Zo mooi,  overal waar je kijkt!

Als laatste hebben we een korte trail naar Diana's Bath gelopen, een mooie cascade , waar ook Ron een klein beetje kon rockhoppen.

Het was al laat in de middag toen we over de Kancamagus highway naar ons motel reden.  Dit is een prachtige scenic route langs een rivier,  maar we hadden helaas geen tijd meer voor foto's,  anders zouden we na donker aankomen.

Bij ons motel werden we hartelijk ontvangen door de eigenaar, we hebben een super cozy kamer. Onder het eten bereiden we de volgende dag voor,  dan hebben we namelijk weer een lange rit voor de boeg.

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl