De Channels! (12 okt '24)

13 oktober 2024 - Cleveland, Tennessee, Verenigde Staten

Vandaag zouden we voor het eerst weer een wat langere hike proberen. Ik had een leuke gevonden die relatief goed begaanbaar was.  We gingen al vroeg op pad,  want parking space was limited. Gelukkig waren er nog 3 plekjes over toen we aankwamen.

Het pad was gelukkig inderdaad goed begaanbaar, een oude offroad weg leek het,  door een mooi bos. De eindbestemming van de wandeling waren de Channels,  een gebied met grote boulders waar je tussen en onderdoor kon lopen en vrijwel niet hoefde te klimmen.  Ideaal dus en superleuk om te doen! Het deed ons een beetje aan het Mullerthal denken.

Daarna was het doorblazen naar Cleveland, Tennessee.  Onze neef (Stefan) zit daar sinds 2 maanden, hij doet een universityjaar daar, en we gaan een dagje bij hem langs, superleuk!   Even een omweggetje van 8 uur haha! Maar voor Amerikaanse begrippen is dat naast de deur. Na een kleine 4 uur rijden kwamen we bij ons hotel. Ron is gaan relaxen en ik heb het winkelcentrum aan de overkant onveilig gemaakt :).

Oh... en we hebben de auto grondig opgeruimd.  Hopelijk past Stefan erbij als we morgenochtend weer inpakken....

1. Tom en Jolanda:
    13 oktober 2024
    Mooie hike! En het lijkt inderdaad op het Mullerthal.
    Leuk dat jullie een neef gaan ontmoeten daar. Enjoy!